Aku Wis

Aku wis ikrar syahadat, ning ijik berjuang nyahadatke uripku Aku wis nindakake shalat, ning ijik berjuang nyolatake uripku Aku wis kuat puasa, ning ijik berjuang muasakke uripku Aku wis iso mbayar zakat, ning ijik berjuang ngezakati uripku Aku durung iso haji, ning wis berusaha ngehajekke uripku wiwit saiki Lehne berjuang ngrukun Islamke uripku terus ora […]